Explorer 4 Berth

  • Explorer buitenkant
  • Explorer floorplan dag
  • Explorer floorplan nacht

Specificaties

Code 4BB
Bijzonderheden Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel, Automaat
Uitrusting Magnetron, Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, TV, DVD, Radio, CD speler, MP3 speler, Ipod speler
Lengte 725 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Basis

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

Baby en kinderstoel kunnen geplaatst worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 220 cm 160 cm
Bed achterin 200 cm 163 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ