Camper huren in Amerika

Loading ...

Huur een camper in Amerika

Nergens anders ter wereld kun je beter genieten van de ultieme camperreis dan in Amerika. Afwisselend natuurlandschap vol imposante bergtoppen, mooie stranden, bruisende steden, ongerepte wildernis, glinsterende helderblauwe meren, een spectaculaire kustlijn, kalksteen rotsen, verbluffende natuurparken, versteende zandduinen, spannende pretparken en knusse dorpjes. Kortom, een land dat onbeperkt veel te bieden heeft. Amerika is dan ook verreweg het meest ideale land voor het maken van een onvergetelijke rondreis!

Wanneer je een camper gaat huren in Amerika kun je het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Je bepaalt het eigen reistempo en ontdekt op de meest avontuurlijke manier alles wat het land te bieden heeft. Het huren van een camper in Amerika is wat ons betreft dan ook zeker de beste manier van reizen en jij bepaalt zelf waar je stopt onderweg. Rijd langs interessante en indrukwekkende bezienswaardigheden op de route en stop op de meest verrassende plekken.Dat is een camperreis door Amerika.

Voordelen van het huren van een camper in Amerika

Kamperen midden in de natuur, het ervaren van een machtig vrij gevoel, gezelligheid, interactie met de locals, geweldig met kinderen, niet steeds vanuit je koffer leven en genieten van het overweldigende uitzicht tijdens de zelfbereide maaltijden. Allemaal voordelen voor het huren van een camper in Amerika.

Met een huurcamper ervaar je continu de ultieme vrijheid en overnacht je bovendien op de mooiste plekjes, vaak midden in de natuur en dichtbij de bezienswaardigheden.

Cruise America | GoTravelhome

Waar moet je aan denken bij het huren van een camper in Amerika?

Wanneer je ervoor kiest om een camperreis te gaan maken zijn er verschillende zaken om op te letten. Denk goed na over je reiswensen. Hoe lang wil je met de camper op pad gaan? Wat voor type reiziger ben je? Welk campertype ga je huren in Amerika? Welke route sluit het beste aan bij je reiswensen? Allerlei vragen waar wij je mee kunnen helpen, op basis van onze eigen ervaringen. Zo vinden we samen de ideale huurcamper die bij je reisplannen past.

In onze offertes en prijsberekeningen nemen wij altijd standaard de persoonlijke en camperinventaris op. Op deze manier zijn o.a. beddengoed, handdoeken, borden, bestek en pannen altijd inbegrepen in jouw camperhuur.

Doordat je de route zelf kunt uitstippelen en bepalen kun je vooraf een inschatting maken van de afstanden tijdens de camperreis. In Amerika worden afstanden weergegeven in mijlen. Op basis van de inschatting van je route nemen we mijlenpakketten op in de offerte en prijsberekening.

Wanneer je de route gaat plannen houd dan ook rekening met extra mijlen voor bijvoorbeeld het rijden naar een supermarkt of wanneer je een uitstapje gaat maken. Kies een aantal highlights op de route, maar laat zeker ook tijd over in je planning om op zoek te gaan naar de minder bekende gebieden. Vaak zijn deze onverwachte stops voor veel camperreizigers een absoluut hoogtepunt tijdens de camperreis.
Het is niet nodig om veel extra mijlen vooraf in te kopen, want er zal achteraf geen restitutie plaatsvinden voor niet gereden mijlen. Extra gereden mijlen kun je echter ter plaatse, bij het inleveren van de camper, altijd nog voldoen bij de camperverhuurder.

Er zijn ook extra items te bestellen wanneer je een camper gaat huren in Amerika. Denk bijvoorbeeld aan campingstoeltjes, GPS navigatiesysteem, broodrooster of koffiezetapparaat.

Welk campertype past bij jou?

Wil je gaan voor de goedkoopste camper of juist voor de verhuurder met de beste kwaliteit? Wil je een douche en toilet in de camper? Wil je graag een luifel? Allemaal vragen die van belang zijn bij het maken van de juiste keuze voor de huurcamper. Bepaal goed je wensen en ga van daaruit kijken en de prijzen vergelijken via onze campermodule.

Of je nou met twee personen op pad gaat, met je gezin die lang gewenste droomreis gaat maken of een camper huurt met vijf vrienden: voor iedereen is er wel een geschikt campertype te vinden. De een zoekt een compacte kleine camper waardoor je het gevoel hebt zeer flexibel te zijn tijdens het rijden, de ander zoekt een luxe camper met veel faciliteiten en weer een ander geeft de voorkeur aan een ruime camper voor grotere gezelschappen of een camper met een panoramaraam.

In Amerika geldt niet altijd dat een kleine camper voordeliger is om te huren dan een grote camper. Veel verhuurders werken met flexibele tarieven gebaseerd op vraag en aanbod, die wekelijks kunnen wijzigen.

Omdat we samenwerken met vrijwel alle verhuurders is niets ondenkbaar en is alles mogelijk. De huurcampers zijn er in alle soorten en maten. We hebben ook voor jou zeker de beste huurcamper.

In onze reisvoorstellen kunnen we makkelijk verschillende verhuurders en campertypes met elkaar vergelijken waardoor de keuze goed te maken zal zijn.

De beste prijzen

Wat kost het om een camper te huren in Amerika? Misschien wel de meest gestelde vraag.

Via onze campermodule kun je makkelijk en snel een prijsberekening maken voor camperhuur in Amerika. In het prijsvergelijkingsoverzicht kun je zo makkelijk alle verschillen in de huurcampers bekijken.

Boek je camperreis op tijd, dan profiteer je van de beste prijzen. Bij camperhuur in Amerika geldt vaak: Hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijs.

Verzekeringen voor je camperhuur in Amerika

Ga je een camper huren in Amerika dan nemen wij de basisverzekering in onze tarieven op. Hiermee heb je nog wel een eigen risico en sommige schades zijn uitgesloten door de verhuurder. Natuurlijk is er de mogelijkheid om dit eigen risico verder te verlagen.

Bij vrijwel alle verhuurders is het mogelijk om de No Risk camperverzekering van ANWB Verzekeren af te sluiten. Zo kun je zonder zorgen je camper huren in Amerika!

Waar ga je een camper huren in Amerika?

Voor het huren van een camper in Amerika werken wij samen met gerenommeerde camperverhuurders, met locaties verdeeld over het imposante land. In vrijwel alle grotere steden kun je een camper huren om het land van de onbegrensde mogelijkheden te gaan ontdekken.

Pik je de huurcamper op in San Francisco, New York, Denver, Orlando, Seattle, Anchorage of misschien liever in Los Angeles? Kies de beste bestemming voor jouw camperreis en het avontuur kan beginnen.

Ophaallocaties in Amerika:

Campings in Amerika

In Amerika zijn veel mooie campings te vinden, variërend van ruim opgezette campings met goede voorzieningen en faciliteiten tot kleine knusse plaatsen in een nationaal park. Er is een ontelbaar breed aanbod. Leuk dus om de beste combinatie te bekijken wanneer je een camper gaat huren in Amerika.

Voor sommige populaire bestemmingen merken we dat het te adviseren kan zijn om je campings vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van een plekje op de camping die jouw voorkeur heeft. Reis je in een feestweekend? Dan is het zeker aan te raden om de campings te bespreken, omdat ook de Amerikanen dan zelf graag kamperen.

Rijbewijs camperhuur Amerika

Voor het huren en besturen van een camper in Amerika heb je een geldig B-rijbewijs nodig. Een internationaal rijbewijs is verkrijgbaar via de ANWB, maar niet verplicht.

Verhuurders kunnen voorwaarden stellen zoals een bepaald aantal jaren in het bezit moeten zijn van een rijbewijs, een minimale/maximale leeftijd. Check dus altijd de voorwaarden van de verhuurder wanneer je een camper gaat huren in Amerika.
De hoofdbestuurder moet voor het betalen van de borg in het bezit zijn van een creditcard.

Onze tips en ervaringen

Wij zijn zelf allemaal enorme liefhebbers van camperreizen en hebben er dan ook al vele mogen maken. Uit eigen ervaring kunnen wij dus oneindig veel tips delen over het huren van een camper in Amerika en zijn ook persoonlijk bekend met de campertypes en verhuurders.

Wil je zoveel mogelijk bezienswaardigheden meepikken, wil je een veelzijdige camperreis, kies je liever voor de nèt wat minder bekendere gebieden, zoek je een route in een rustig en relaxt tempo? Tijdens de camperreis heb je hoe dan ook altijd de volledige vrijheid en kun je zelf je eigen reistempo gaan bepalen, maar het is wel belangrijk om bij de voorbereidingen goed te kijken naar een basisplanning. Daarom hebben we voor ieder type camperreiziger verschillende routesuggesties beschikbaar en helpen we je graag bij het maken van de beste keuzes.

Camperhuur via Travelhome, dé camperspecialist van ANWB

Een camper huren in Amerika doe je natuurlijk via Travelhome! Wij zijn al jaren dé specialist in camperhuur wereldwijd en helpen je graag jouw ideale reis samen te stellen. Travelhome is onderdeel van ANWB en natuurlijk ook aangesloten bij ANVR en SGR. Zo kun je vol vertrouwen jouw huurcamper in Amerika boeken!