Camper huren met Spaceships in Australië

Zoek een camper in Australië

--
--
‹ Terug naar Australië
Spaceships

Spaceships

Australië is de perfecte bestemming om per backpack camper rond te reizen. De Spaceship camper is zeer wendbaar en biedt voldoende comfort voor de backpack reiziger die minder waarde hecht aan de luxe van een camper.
Door de wendbaarheid van de Spaceship camper ben je flexibel om te reizen en te overnachten waar je wilt. Door de uitvoering van een camper en auto in één kun je gemakkelijk parkeren en kamperen in de natuur. Overnacht je liever een nacht in een hotel met meer luxe dan is dit met de Spaceship camper ook mogelijk.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 66

Klantwaardering

Kwaliteit camper
7
Kwaliteit inventaris
5,7
Service verhuurder
8,3
Informatievoorziening
7,3
Totaalscore
7,1

Gebaseerd op 3 beoordelingen van klanten die met Spaceships gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Spaceships en onderstaande informatie over de campers en locaties van Spaceships zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Spaceships in Australië

Huurlocaties van Spaceships in Australië

Google Maps is loading