Waarom Camper.nl?

Je wil graag een camper huren, goed idee! Dit kun je op veel plaatsen doen dus waarom zou je voor camper.nl kiezen? Wij zetten de voordelen voor jou op een rijtje.

1. Groot aanbod

Doordat wij de grootste camperspecialist ter wereld willen blijven zorgen wij voor een groot aanbod aan camperverhuurders en campertypes. Daardoor kun jij uit een ruim aanbod precies die camper kiezen die bij jouw wensen aansluit.

2. Snel en makkelijk een complete offerte online

Je kunt online gemakkelijk en snel een complete prijsopgave samenstellen. Hierin vergelijken we de verschillende campertypes en camperverhuurders die voldoen aan jouw wensen. Wij tonen alle faciliteiten van de camper en je kunt de types makkelijk vergelijken. Onze prijzen zijn zonder verborgen kosten. Niet alleen een kale huurprijs maar een prijs inclusief ingekochte kilometers en inventaris. Zo is in een oogopslag duidelijk wat de totale kosten zijn.

3. Vragen stellen aan echte mensen

Heb je vragen? Bij ons kun je gewoon nog bellen of mailen met een van ons camperreisexperts. Zij weten uit ervaring veel over het maken van een campereis en kunnen je op dit gebied goed adviseren. Wij gaan zelf regelmatig met een camper op reis, vooral omdat we enorm van camperreizen houden en ook om onze kennis op peil te houden.

4. Reizen op maat mogelijk

Op deze site zie je ons volledige camperaanbod. Mocht je ook je vliegtickets en een hotelovernachting bijboeken dan is dat ook mogelijk. Camper.nl is onderdeel van Travelhome, zij specialiseren zich in complete camperreizen op maat. Wij stellen graag je complete reis naar wens samen. Autohuur, excursies, een citytrip New York combineren met de nationale parken in het westen of je reis verlengen met een bezoek aan Disneyland in Orlando. Voor een complete offerte gebaseerd op je wensen, klik hier.

5. Betrouwbaar

Camper.nl is een onderdeel van Travelhome (reisdochter van de ANWB). Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en calamiteitenfonds. Je boekt bij een betrouwbare organisatie. Sinds 1986 verkopen wij camperreizen en hebben al vele tevreden klanten kunnen helpen hun droomreis te realiseren. Neem dit niet alleen van ons aan, maar ook van onze reizigers! Op onze homepage vind je de beoordeling van Camper.nl, gegeven door onze reizigers.

6. Direct contact met verhuurders

Wij hebben direct contact met de verhuurders, er zit geen tussenpersoon tussen, eventuele vragen of problemen kunnen wij snel afhandelen.

7. Bereikbaarheid

Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00. In het hoogseizoen zijn wij telefonisch van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00.

8. Groepsreizen mogelijk

Naast individuele reizen bieden wij ook georganiseerde campertours waarbij je onder begeleiding van een gids één van onze bestemmingen kunt verkennen.

9. Goede informatievoorziening

Wanneer je bij ons een camperreis boekt ontvang je op verschillende momenten informatie en tips die jouw reis nóg beter kunnen maken.

10. Makkelijk reisperioden vergelijken

Op onze site krijg je niet alleen alle prijzen in een duidelijk overzicht te zien. Ook kun je kijken of de camper die jij wil huren wellicht voordeliger is wanneer je een week eerder of later op reis gaat. Zo maken we alles nóg inzichtelijker en maak jij makkelijk de beste keuze.