Camper huren in Nederland

Loading ...

Huur een camper in Nederland

Waarom niet gewoon lekker in Nederland een camper huren? Geen lange vluchten, met jouw eigen huisje op wielen ben je meteen op pad. Blijf je in Nederland, of reis je heel Europa door? Met jouw huurcamper heb je alle vrijheid om jouw reis in te delen zoals jij dat wil. Ontdek al het moois in eigen land. Historische steden, prachtige natuurgebieden, schilderachtige dorpjes, de kust en interessante musea, Nederland heeft het allemaal!

Ga je toch liever de grens over? Ook dat kan! Afzakken naar de Spaanse costa’s, een rondreis door Scandinavië of juist het oosten van Europa verkennen, de mogelijkheden zijn oneindig.

Voordelen van een camper huren in Nederland

Met een huurcamper overnacht je op de mooiste plekjes, in alle rust midden in de natuur of juist op een grote levendige camping. Met een camper heb je alle vrijheid om ons eigen kikkerlandje te verkennen. Je klapt zo je campingstoeltje uit, om op een prachtig plekje met een kop koffie te genieten van het uitzicht.

Met een camper beleef je de mooiste plekjes niet alleen optimaal, je hebt ook nog eens alles bij de hand. Je neemt al je boodschappen mee of gaat deze doen zodra je de camper hebt opgehaald. Met een goedgevulde koelkast rij naar de eerste camping. Alle spullen krijgen een eigen plekje. Vrijwel alle campertypes beschikken over een toilet en douche, ideaal!

In jouw keukentje maak je allerlei lekkere maaltijden. En bij mooi weer? Dan gaat de barbecue of skottelbraai natuurlijk aan!

Camper huren in Nederland

Maak je een camperreis door Nederland, dan haal je jouw camper op in Almere-Buiten. Ook lever je de camper hier weer in.

Waar let je op bij een camper huren in Nederland?

In onze offertes nemen wij altijd standaard de persoonlijke en camperinventaris op. Zo zijn beddengoed en handdoeken maar ook borden, kopjes, bestek en potten en pannen altijd inbegrepen in jouw camperhuur. Neem je liever jouw eigen beddengoed en handdoeken mee? Laat het ons even weten, dan halen we deze bij reservering van de prijs af.

In Nederland zijn altijd onbeperkt aantal kilometers inbegrepen. Erg fijn, want zo hoef je je geen zorgen te maken of je wel voldoende kilometerpakketten hebt ingekocht voor jouw camperreis door Nederland of Europa!

Indien gewenst kun je jouw auto parkeren bij de verhuurlocatie. Of neem milieubewust de trein naar Almere-Buiten.

Verzekeringen voor jouw huurcamper in Nederland

Bij jouw camperhuur is altijd een basisverzekering op genomen. Hiermee heb je echter nog wel een eigen risico en sommige schades zijn door de verhuurder uitgesloten.

WIl je zonder zorgen van jouw camperreis genieten? Sluit dan de de No Risk camperverzekering van ANWB Verzekeren af!

Voorbereidingen bij een camper huren in Nederland

Wanneer je in Nederland een camper huurt kun je direct aan jouw camperavontuur beginnen, ideaal! Je bent helemaal vrij om een eigen planning te planning te maken.

Plan de eerste dag niet al te grote rijafstanden in. De camper kun je pas in de middag ophalen en ook de uitleg neemt enige tijd in beslag. Als je de boodschappen nog niet zelf meegenomen hebt, kan het zijn dat je die nog moet gaan doen en eenmaal aangekomen op de camping pak je je spullen uit en krijgt alles een eigen plekje.

Campings in Nederland

Door de vele campings in Nederland is ons eigen landje de perfecte bestemming om met jouw camper rond te reizen. Van een kleine gemoedelijke kampeerplaats op een rustig plekje in de natuur tot grote camping met veel faciliteiten, je kunt het allemaal in Nederland vinden! Er is dus echt voor ieder wat wils.

Wildkamperen is verboden in Nederland, dus zorg dat je altijd een plekje kiest waar je legaal met jouw huurcamper mag overnachten.

Vind je het fijn om (een deel van) de overnachtingen op voorhand vast te leggen? Vrijwel alle campings kun je reserveren. Dat is prettig wanneer je verzekerd wilt zijn van een plekje op die ene camping, waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Met welk rijbewijs kan je een camper huren in Nederland?

Voor het huren en besturen van een camper heb je een geldig Nederlands rijbewijs B nodig. Wij bieden geen voertuigen aan waarbij een groot rijbewijs noodzakelijk is. Het kan zijn dat de verhuurder eist dat de bestuurder een bepaald aantal jaren in het bezit moet zijn van het rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is niet verplicht, wanneer je over een Nederlands rijbewijs beschikt. In andere gevallen kan dat wel verplicht zijn. Wanneer je door niet EU-staten gaat reizen, kan het ook een landelijke verplichting zijn om met een internationaal rijbewijs te reizen. Controleer dit altijd. Een internationaal rijbewijs kun je laten maken bij een ANWB winkel.

Een camper kun je in Nederland vanaf 23 jaar huren. Er kan in sommige gevallen ook een maximale leeftijd van toepassing zijn. Kijk dus altijd goed naar de voorwaarden van de verhuurder. Voor de borg moet de hoofdbestuurder ook altijd verplicht in het bezit zijn van een creditcard op zijn/haar naam.

Huur een camper in Nederland via Travelhome, dé camperspecialist!

Waarom moet je juist voor Travelhome kiezen voor je camperreis door Nederland? Wij zijn al jaren dé specialist in camperhuur wereldwijd en helpen je graag jouw ideale reis samen te stellen. Wij zijn zelf allemaal enorme liefhebbers van camperreizen en hebben er dan ook al vele mogen maken.

Travelhome is onderdeel van ANWB en natuurlijk ook aangesloten bij ANVR en SGR. Zo kun je vol vertrouwen jouw huurcamper in Nederland via Travelhome boeken!

Camperverhuurders in Nederland