Camper huren met Go Cheap Motorhomes in Australië

Loading ...
‹ Terug naar Australië
Go Cheap Motorhomes

Go Cheap Motorhomes

Go Cheap Motorhomes is onderdeel van Cruisin Motorhomes en heeft locaties in Brisbane, Sydney, Hobart, Cairns en Melbourne.

Het camperbedrijf richt zich met hun lage tarieven op de budget reiziger. De campers van Go Cheap Motorhomes zijn ideaal voor backpackers. Met een backpack camper heb je alle vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt en wanneer je dat wilt.
Met een camper van Go Cheap Motorhomes ontdek je de Australië op een relaxte manier en op je eigen tempo.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 39

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Go Cheap Motorhomes en onderstaande informatie over de campers en locaties van Go Cheap Motorhomes zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Go Cheap Motorhomes in Australië

Huurlocaties van Go Cheap Motorhomes in Australië

Google Maps is loading