Camper huren met Britz in Australië

Zoek een camper in Australië

--
--
‹ Terug naar Australië
Britz

Britz

Britz is een gespecialiseerde camperverhuurder met al meer dan 30 jaar ervaring in Australië. Britz heeft een groot aanbod van campers, met een ruime keuze uit verschillende campertypen en ook 4WDs. De campers van Britz zijn maximaal rond de 4 jaar oud.

Deze camperverhuurder is gevestigd in de grote steden van Australië. Britz hanteert een flexprijzen systeem. De prijs wordt wekelijks vastgesteld en is afhankelijk van de vraag. Het loont dus om vroeg te boeken. Britz heeft ook vestigingen in Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 89

Klantwaardering

Kwaliteit camper
6,3
Kwaliteit inventaris
6,8
Service verhuurder
7,4
Informatievoorziening
6,2
Totaalscore
6,6

Gebaseerd op 7 beoordelingen van klanten die met Britz gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Britz en onderstaande informatie over de campers en locaties van Britz zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Britz in Australië

Huurlocaties van Britz in Australië

Google Maps is loading