Camper huren met Hippie Camper in Australië

Zoek een camper in Australië

--
--
‹ Terug naar Australië
Hippie Camper

Hippie Camper

Hippie Camper is onderdeel van Apollo Motorhome Holidays en is een Australisch familie bedrijf dat auto's, campers en 4WDs verhuurt in Nieuw-Zeeland, Australië de Verenigde Staten en Canada. Hippie Camper is opgericht in 2006 en heeft zowel vestigingen in Australië als Nieuw-Zeeland. Het camperbedrijf richt zich met hun lage tarieven op de budget reiziger. De campers van Hippie zijn ideaal voor backpackers. Met een backpack camper heb je alle vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt en wanneer je dat wilt. Hippie Camper is de kans om Australië op een voordelige manier in alle vrijheid te ontdekken.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 36

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Hippie Camper en onderstaande informatie over de campers en locaties van Hippie Camper zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Hippie Camper in Australië

Huurlocaties van Hippie Camper in Australië

Google Maps is loading