Camper huren met Hippie Camper in Australië

Loading ...
‹ Terug naar Australië
Hippie Camper

Hippie Camper

"Jong van hart"

Voor vrijheidszoekers die #vanlife willen proberen en een avontuur van hun bucketlist willen beleven, is Hippie de perfecte keuze. Gasten kunnen hun eigen reisroute kiezen, elke dag wakker worden met een fantastisch uitzicht en langer blijven hangen als een plek hun ding is. Hippie Campers staan erom bekend dat ze de roadtripvibes hoog houden en de prijzen laag.

Beschikbaar voor bestuurders van 18 jaar of ouder.

Campers van minimaal 6 jaar oud in de vloot.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 81

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Hippie Camper en onderstaande informatie over de campers en locaties van Hippie Camper zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Hippie Camper in Australië

Huurlocaties van Hippie Camper in Australië

Google Maps is loading