ANWB verzekeren

ANWB Verzekeren

Zorgeloos op reis? Dat wil natuurlijk iedereen.

Wanneer je op camperreis gaat is het logisch dat je zo min mogelijk risico wil lopen. Ook, en misschien wel vooral, bij een eventuele schade aan je camper. Hiervoor hebben wij de exclusieve “No Risk camperverzekering” van ANWB Verzekeren. Hiermee koop je het eigen risico van de verhuurder af voor een zekerder gevoel op reis.

No Risk camperverzekering ANWB

Bij een camperreis in Amerika, Australië, Canada, Cuba, Europa, Japan, Nieuw-Zeeland en Japan zit bij de huurprijs van je camper een basisverzekering inbegrepen. Deze verzekering heeft vaak nog een aardig eigen risico, schades op bijvoorbeeld de camping zijn vaak uitgesloten en ook de aansprakelijkheidsdekking is aan de lage kant. Met de No Risk camperverzekering zijn onder andere onderstaande zaken vaak verzekerd:

  • Schade door verkeerd achteruit rijden
  • Schade aan de onderkant van de camper
  • Schade bij het in- of uitrijden van een tankstation
  • Schade ontstaan op de camping

De rubrieken ‘aanvullende bestuurdersaansprakelijkheid’ (bij Amerika en Canada) en ‘cascoschade’ (bij Amerika, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba en Zuid-Afrika) zijn bestemd als aanvulling op de bij de verhuurder van de camper afgesloten basisverzekering.

Deze verzekering kan worden afgesloten voor iedereen die woonachtig is in Nederland, België of Duitsland.

Klantpremie voor Amerika en Canada voor een camper: €9,- per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten)
Klantpremie voor Amerika en Canada voor een auto/motor: €6,50 per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten)

Klantpremie Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba en Zuid-Afrika voor een camper: €7,- per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten)
Klantpremie Nieuw-Zeeland, Australië, Japan, Europa, Cuba en Zuid-Afrika voor een auto (inclusief 4WD auto)/motor: €4,50 per dag (exclusief 21% assurantiebelasting en €15,- poliskosten)

Let op! Bij iedere schademelding zal de verhuurder opnieuw het volledige borgbedrag incasseren van jouw creditcard. Controleer je limiet; deze moet te allen tijden toereikend zijn.

Schade tijdens je camperreis?

Heb jij een No Risk camperverzekering afgesloten en schade gereden tijdens je reis?
Kijk hier voor de schadeformulieren

No Risk Camperverzekering Noord-Amerika

Voor camperreizen naar Amerika en Canada.
Wat dekt deze verzekering?

No Risk Camperverzekering Wereld

Voor camperreizen naar Nieuw-Zeeland, AustralIë, Japan, Europa, Cuba en Zuid-Afrika.
Wat dekt deze verzekering?

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Naast onze No Risk camperverzekering bieden we natuurlijk ook de mogelijkheid een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Met deze doorlopende verzekeringen heb je het hele jaar door een goede dekking. Ook voor een weekendje weg of een extra weekje weg in eigen land.

Bekijk hier de Brochure doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de Polisvoorwaarden doorlopende reis- en annuleringsverzekering

Kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Met de kortlopende reis- en annuleringsverzekering stel je jouw reisverzekering zo samen, dat de dekking naadloos aansluit op jouw vakantieplannen.

Bekijk hier de Brochure kortlopende reis- en annuleringsverzekering
Bekijk hier de Polisvoorwaarden kortlopende reis- en annuleringsverzekering