Camper huren met Apollo Camper in Australië

Zoek een camper in Australië

--
--
‹ Terug naar Australië
Apollo Camper

Apollo Camper

Apollo Motorhome Holidays is een Australisch familiebedrijf dat is opgericht in 1985. Sindsdien verhuurt Apollo campers, autos en exclusieve 4WDs in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Canada en Europa. De meeste campers zijn maximaal 3 jaar oud. De grote vloot zorgt voor een goede beschikbaarheid van de campers, ook in het drukke hoogseizoen. Wanneer je jouw camper bij Apollo huurt, ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding en kun je genieten van jouw reis door Australië.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 36

Klantwaardering

Kwaliteit camper
7,3
Kwaliteit inventaris
7
Service verhuurder
7,5
Informatievoorziening
7,2
Totaalscore
7,3

Gebaseerd op 23 beoordelingen van klanten die met Apollo Camper gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Apollo Camper en onderstaande informatie over de campers en locaties van Apollo Camper zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Apollo Camper in Australië

Huurlocaties van Apollo Camper in Australië

Google Maps is loading