Camper huren in Chili

Loading ...

Huur een camper in Chili

Voor veel reizigers is Chili een echte bucketlistbestemming. Wanneer je een camper gaat huren in Chili kun je op een geweldige ontdekkingstocht gaan door het prachtige veelzijdige Zuid-Amerikaanse land. Ook al denk je misschien niet direct aan het maken van een camperreis wanneer je een reis plant door Chili, toch is Chili uitstekend geschikt om met de camper te ontdekken. Rijd met de camper bijvoorbeeld naar Central Valley, een wijnstreek aan de kust van Chili. Wat is er nou mooier dan bij de ondergaande zon te genieten van een heerlijk glas Chileense wijn?

Het langgerekte land kent verschillende klimaatzones en dat betekent een ongekende afwisseling in de landschappen. Zo vind je in het noorden verschillende woestijnen, terwijl de bergketens van het Andes gebergte ook te bezoeken zijn. Schitterende wandelingen door de vele nationale parken, zoals Rapa Nui National Park of Torres del Paine National Park zijn zeker ook de moeite waard.
Maar ook de cultuurliefhebber zal volop genieten in Chili. Steden als Santiago de Chile of de prachtige havenstad Valparaíso zijn voor camperreizigers vaak een geweldige belevenis.

Verreweg het meest populaire gebied van Chili is Patagonië. Door veel reizigers vaak gezien als een apart land, maar dus deels behorend tot Chili (en deels tot Argentinië). Een indrukwekkende ervaring om de schitterende gletsjers van dichtbij te kunnen ervaren.

Voordelen van het huren van een camper in Chili

De ultieme vrijheid beleven op je eigen reistempo is het belangrijkste voordeel voor een camperreis. Chili is een populair land om met een huurcamper te bezoeken. Schitterende natuur, vulkanen, gletsjers, bruisende steden, rijke historie. Alles is te bezoeken met de camper in Chili. Daarnaast kampeer je veelal op de mooiste plekken midden in de natuur waarbij je een mooie interactie met de gastvrije bevolking kunt beleven. De bagage krijgt bovendien al snel een eigen plek in de huurcamper, waardoor je niet steeds vanuit je koffer hoeft te leven. Allemaal voordelen voor het huren van een camper in Chili dus.

Je kunt overnachten op de mooiste locaties, vaak midden in de natuur en dichtbij de bezienswaardigheden. Deze voordelen worden dan ook vaak genoemd als de beste voordelen van het huren van een camper in Chili.

Aarzel niet langer en ga ook een camper huren in Chili, om zo optimaal te kunnen genieten van het prachtige Zuid-Amerikaanse land!

Waar moet je aan denken bij het huren van een camper in Chili?

Er is zoveel te bewonderen en te beleven in Chili. De ongekende veelzijdigheid van het land zal de keuzes niet vergemakkelijken. Wanneer je een camper gaat huren in Chili is het belangrijk om goed te kijken naar de ontelbare mogelijkheden die er zijn. Er is zoveel te bewonderen en te beleven in Chili. Daarom is het belangrijk om ter voorbereiding op het huren van een camper in Chili op een aantal zaken te letten. Denk goed na over je reiswensen. Kies je voor een camper huren in Chili dan kun je jezelf een aantal vragen stellen. Wat wil je graag zien en beleven in Chili? Welke route sluit het beste aan bij je reiswensen? Hoe lang wil je met de camper op pad gaan? Wat voor type reiziger ben je? Welk campertype ga je huren in Chili? Allerlei vragen waar wij je natuurlijk mee kunnen helpen, op basis van onze eigen ervaringen. Zo vinden we samen zeker de ideale huurcamper die bij je reisplannen past.

In onze offertes en prijsberekeningen zul je altijd standaard de persoonlijke en camperinventaris opgenomen zien worden. Op deze manier zijn o.a. beddengoed, handdoeken, borden, bestek en pannen altijd inbegrepen in jouw camperhuur.

Vrijheid staat altijd voorop bij het huren van een camper in Chili. De route kun je dan ook helemaal zelf uitstippelen. Door voorafgaande aan de reis de globale route te gaan bekijken en te bepalen kun je een inschatting maken van de afstanden tijdens de camperreis.

Bij het plannen van je eerste route door Chili adviseren we je om niet enkel naar de basisafstanden te kijken, maar kijk zeker ook naar de extra km’s voor bijvoorbeeld het rijden naar een camping, de supermarkt of wanneer je een excursie gaat maken. Kies een aantal highlights op de route, maar laat zeker ook tijd over in je planning om op zoek te gaan naar de minder bekende gebieden. Vaak zijn deze onverwachte stops voor veel camperreizigers een absoluut hoogtepunt tijdens de camperreis.

De wegen in Chili zijn over het algemeen prima te berijden, maar door de verschillende weersomstandigheden kun je vaak geen hoge snelheid behalen met de camper. Neem dan ook zeker de tijd om regelmatig te kunnen stoppen. Het uitzicht is er vaak echt fantastisch en het geeft je even gelegenheid tot ontspanning.

Voorafgaande aan de reis kun je tevens extra items bestellen wanneer je een camper gaat huren in Chili. Denk bijvoorbeeld aan campingstoeltjes, een GPS navigatiesysteem of een satelliettelefoon.

Voorbereidingen voor het huren van een camper in Chili

Het is fijn om te weten dat je vrijwel overal goed met de camper kunt komen in Chili. Eenmaal op pad met de huurcamper kun je er het beste wel rekening mee houden dat je met een camper altijd net wat langer doet over afstanden dan met een gewone auto. Tel dus altijd wat extra tijd op bij de reisduur die je via de navigatie terugziet. Juist de stops die je tijdens de camperreis kunt maken onderweg zorgen voor het gevoel van ultieme vrijheid.

Belangrijkste stelregel voor het huren van een camper in Chili is dan ook dat je altijd voldoende tijd neemt om een bezienswaardigheid te bezoeken èn te kunnen bereiken.

Welk campertype past bij jou?

Er zijn verschillende campers te huur in Chili. Maar wat zijn jouw persoonlijke wensen? Welk campertype past bij jou? Wil je gaan voor de goedkoopste camper of juist voor de verhuurder met de beste kwaliteit? Wil je een douche en toilet in de camper? De een zoekt een compacte kleine camper waardoor je het gevoel hebt zeer flexibel te zijn tijdens het rijden, de ander zoekt een luxe camper met veel faciliteiten en weer een ander geeft de voorkeur aan een busje. Alles is mogelijk wanneer je een camper gaat huren in Chili bij Travelhome. In onze reisvoorstellen kunnen we makkelijk verschillende verhuurders en campertypes met elkaar vergelijken waardoor de keuze goed te maken zal zijn.

De beste prijzen

Doordat we bij Travelhome al jaren samen werken met diverse verhuurders in Chili en door onze jarenlange contacten hebben we de beste prijzen. Bepaal zelf eerst goed je wensen en ga van daaruit kijken en de prijzen vergelijken via onze campermodule. We hebben ook voor jou zeker de beste huurcamper. Hoe liggen de camperprijzen voor het huren van een camper in Chili? Via onze campermodule kun je makkelijk en snel een prijsberekening maken.

Boek je camperreis op tijd, dan profiteer je van de beste prijzen. Bij camperhuur in de meeste landen geldt vaak: Hoe vroeger je boekt, hoe lager de prijs. De kortingen worden in ons prijsoverzicht altijd direct meegenomen.

Verzekeringen voor je camperhuur in Chili

Wij vinden het natuurlijk erg belangrijk dat je met de camper goed verzekerd op pad kunt gaan. Wanneer je een camper gaat huren in Chili nemen wij dan ook de basisverzekering altijd al standaard in onze tarieven op. Hiermee heb je nog wel een eigen risico en sommige schades zijn uitgesloten door de verhuurder. Natuurlijk is er de mogelijkheid om dit eigen risico verder te verlagen.

Bij vrijwel alle verhuurders is het mogelijk om de No Risk camperverzekering van ANWB Verzekeren af te sluiten. Zo kun je zonder zorgen je camper huren in Chili! Informeer zeker even naar de mogelijkheden voor jouw camperreis.

Waar ga je een camper huren in Chili?

Voor het huren van een camper in Chili werken wij samen met gerenommeerde camperverhuurders, met verschillende locaties verdeeld over het land. Vanaf hier start je camperreis door het afwisselende land waarbij de combinatie tussen de geschiedenis, cultuur en het fantastische natuurschoon continu centraal zullen staan.

Kies de beste bestemming voor jouw camperreis en het avontuur kan beginnen.

  • Santiago
  • Puerto Varas
  • Punta Arenas

Campings in Chili

In Chili zijn er maar weinig echte camperplaatsen te vinden. De meeste parkeerplaatsen om te overnachten zijn vaak niet voor campers toegankelijk. Dat betekent dat je in Chili hoofdzakelijk gebruik zult maken van campings.

In Chili kun je overal mooie campings vinden. Deze variëren van ruimer opgezette campings met goede voorzieningen tot kleine knusse plaatsen aan de rand van een meer of op een eiland. Er is een goed aanbod en een mooie combinatie tussen verschillende overnachtingsplaatsen zorgt voor een super camperreis.

Rijbewijs camperhuur Chili

Wil je een camper huren in Chili dan heb je een geldig B-rijbewijs en een internationaal rijbewijs nodig. Een internationaal rijbewijs is verkrijgbaar via de ANWB.

Verhuurders kunnen voorwaarden stellen zoals minimaal een jaar in het bezit moeten zijn van een rijbewijs (bijvoorbeeld minimaal 3 jaar, afhankelijk van de grootte van de camper) en een minimale leeftijd van bestuurders vanaf 21 jaar. Check dus altijd de voorwaarden van de verhuurder die jij kiest wanneer je een camper gaat huren in Chili.

De hoofdbestuurder moet voor het betalen van de borg in het bezit zijn van een creditcard.

Onze tips en ervaringen

Natuurlijk kun je bij Travelhome altijd terecht voor de beste tips en adviezen wanneer je een camper gaat huren in Chili. De verhuurders en campertypes zijn ons veelal ook zelf bekend wat zeker een voordeel is, zodat we je altijd optimaal kunnen adviseren. Voordat je op rondreis gaat met de camper door Chili is het altijd prettig om adviezen te krijgen.

Welke tips kunnen we je geven? Waar kunnen wij je mee helpen? Wil jij ook een camper huren in Chili? Wat zijn je ideeën voor de reis? Wil je zoveel mogelijk bezienswaardigheden meepikken, kies je liever voor de nèt wat minder bekendere gebieden, zoek je een route in een rustig en relaxt tempo? Tijdens de camperreis heb je hoe dan ook altijd de volledige vrijheid en kun je zelf je eigen reistempo gaan bepalen, maar het is wel belangrijk om bij de voorbereidingen goed te kijken naar een basisplanning. Daarom hebben we voor ieder type camperreiziger verschillende routesuggesties beschikbaar en helpen we je graag bij het maken van de beste keuzes.

Camperhuur via Travelhome, dé camperspecialist van ANWB!

Bij Travelhome ben je natuurlijk aan het juiste adres voor het huren van een camper huren in Chili. Wij zijn al jaren dé specialist in camperhuur wereldwijd en helpen je graag jouw ideale reis samen te stellen. Travelhome is onderdeel van ANWB en natuurlijk ook aangesloten bij ANVR en SGR. Zo kun je vol vertrouwen en zorgeloos jouw huurcamper in Chili boeken!

Camperverhuurders in Chili