Apollo Camper

  • Logo
  • Adventure Camper at Olgas
  • Adventure Camper at Road
  • Euro Cruiser
  • Adventure Camper at Beach

Apollo Motorhome Holidays is een Australisch familiebedrijf dat is opgericht in 1985. Sindsdien verhuurt Apollo campers, autos en exclusieve 4WDs in Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en Canada. Alle campers worden gebouwd in Apollos eigen fabriek in Brisbane. Hierdoor is het serviceniveau hoog en zijn de campers altijd van een goede kwaliteit. De grote vloot zorgt voor een goede beschikbaarheid van de campers, ook in het drukke hoogseizoen. In 2012 bracht Apollo een unieke slide-out camper op de markt, de Euro Slider. Een luxe voertuig met uitgebreide opties en een slideout die jouw leefruimte vergroot wanneer je op de camping staat. Wanneer je jouw camper bij Apollo huurt, ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding en kun je genieten van jouw reis door Australië.
Apollo is eigenaar van de merken Star RV, Cheapa Campa, Hippie en CanaDream. Star RV is een premium merk met campers die niet ouder dan 12 maanden zijn. Cheapa Campa is een budget merk met een iets oudere vloot en lagere prijzen. Hippie is een backpack merk, die erg populair is onder de backpackers. CanaDream is de enige verhuurder van Apollo die in Canada is gevestigd.

De kwaliteit van deze verhuurder beoordelen wij als basis.

Klantwaardering

Door onze klanten wordt deze verhuurder in de genoemde categorie beoordeeld met het cijfer:

7.010
Kwaliteit camper:7.5
Persoonlijke inventaris:6.5
Informatievoorziening:7.0
Service verhuurder:7.0
Totaalscore:7.0
Gebaseerd op 26 beoordelingen van klanten die met Apollo Camper hebben gereisd.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ