Ultima Plus

  • Ultima Plus buitenkant
  • Ultima Plus floorplan dag
  • Ultima Plus floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Automaat, Luifel (tegen toeslag), Dieselmotor
Uitrusting Magnetron, Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), DVD, TV, Radio, CD speler, Ipod speler, MP3 speler, Koelkast, Vriezer
Lengte 700 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Goed
Opmerking Dit type is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind.

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

1 kinderstoel of stoelverhoger kan geplaast worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

De camper beschikt over een slide-out BBQ.

360° tour

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Dinette 175 cm 66 cm
Tweepersoonsbed 191 cm 178 cm

Het tweepersoonsbed in deze camper kan opgedeeld worden in twee éénpersoonsbedden van 191 cm bij 60 cm.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ