Voorwaarden van JUCY

Hier vind je de algemene- en verzekeringsvoorwaarden van de verhuurder Jucy AU. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 april 2019 tot en met 31 maart 2020. Voor boekingen gemaakt t/m 31 juli 2019.

Hier vind je de algemene- en verzekeringsvoorwaarden van de verhuurder Jucy AU. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 april 2019 tot en met 31 maart 2020. Voor boekingen gemaakt vanaf 1 augustus 2019.

Hier vind je de algemene- en verzekeringsvoorwaarden van de verhuurder Jucy AU. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 14 januari 2020 tot en met 31 maart 2020.

Let erop dat je de voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kun je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen hier is weergegeven.

Feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn de verhuurstations van deze verhuurder gesloten. Het is niet mogelijk de camper op deze dagen op te halen of in te leveren, of een afspraak te maken voor mogelijk onderhoud.

  • 25-12-2019
  • 26-12-2019 Cairns, Gold Coast, Adelaide
  • 01-01-2020 Cairns, Gold Coast, Adelaide

Op de volgende feestdagen kun je de camper wel ophalen of inleveren tegen een toeslag:

  • 19-04-2019
  • 22-04-2019
  • 25-04-2019
  • 26-12-2019
  • 01-01-2020

Het ophalen en inleveren van jouw camper

Het ophalen van de camper is tijdens openingstijden, tot maximaal 1 uur voor sluitingstijd mogelijk. Ophalen buiten openingstijden is niet mogelijk. Voor het bespreken van een ophaaltijd maak je telefonisch een afspraak met de verhuurder. Het telefoonnummer van de verhuurder ontvang je enkele weken voor vertrek bij jouw reispapieren. Let op, het kan zijn dat je bij het ophalen van de camper niet direct aan de beurt bent, vooral in het hoogseizoen kan er een wachttijd zijn. Dit is helaas niet te voorkomen, door met alle klanten een tijdstip af te spreken proberen zij dit echter zoveel mogelijk te beperken. Het kan zijn dat een verhuurder aangeeft dat het maken van een afspraak niet mogelijk / niet nodig is.

Het inleveren van de camper is tijdens openingstijden, tot maximaal 1 uur voor sluitingstijd mogelijk. Lever je de camper in buiten openingstijden dan riskeer je een boete.
Je dient de camper met een volle tank en een volle fles gas terug te brengen. Het voertuig dient schoon ingeleverd te worden.

Vervoer van en naar het verhuurstation

Je haalt jouw camper op bij het verhuurstation, deze wordt niet naar jouw hotel of naar de luchthaven gebracht. Bij het verhuurstation inspecteer je de camper, krijg je een instructie of video te zien en vul je alle benodigde formulieren in. Nadat je alle formaliteiten hebt doorlopen kun je met jouw camper op pad.

Voor het vervoer van en naar het verhuurstation kun je bij deze verhuurder een transfer bijboeken vanaf en naar de luchthaven. Voor meer informatie over de transerservice en de eventuele bijbehorende kosten, klik op de locaties aan de linkerkant van deze pagina. Naar de locatie Melbourne City wordt geen transfer aangeboden.

De minimum huurperiode van een camper

De normale minimum huurperiode is 5 dagen, hierop zijn echter enkele uitzonderingen.
Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de minimum huurperiodes voor de campertypes.
BNE = Brisbane / SYD = Sydney / CNS = Cairns / MEL = Melbourne / OOL - Gold Coast

De maximale huurperiode van een camper

Deze verhuurder heeft geen maximale huurperiode.

Internationaal rijbewijs

Om de camper te besturen dien je 18 jaar of ouder te zijn. Alle bestuurders dienen in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is een vertaling van jouw Nederlandse rijbewijs. Dit rijbewijs is bij deze verhuurder verplicht wanneer jouw huidige rijbewijs niet in het engels is. Je kunt een internationaal rijbewijs laten aanmaken bij een ANWB-winkel.

Informatie over tolwegen

In bepaalde gebieden in de Australië zul je tolwegen tegenkomen. Inmiddels worden meer en meer tolwegen 100% elektronisch. Dit houdt in dat je bij de toll plazas geen medewerkers meer zult zien, maar dat alles elektronisch verloopt.

Wil je gebruik maken van deze tolwegen dan zul je moeten beschikken over een Toll Road travel pass. Voor meer informatie over deze tolwegen en het verkrijgen van deze passen per gebied kun je terecht op de volgende websites:

Queensland: https://www.linkt.com.au/brisbane
NSW: https://www.linkt.com.au/sydney, op deze site kun je 1 pass aanschaffen voor alle NSW Toll Roads
Victoria: https://www.linkt.com.au/melbourne

Zorg dat je goed geïnformeerd de weg op gaat. Vraag bij het ophalen van jouw camper naar de wegen die voor jouw route van belang zijn en de mogelijkheden om eventueel tolwegen te mijden. Bij het niet juist voldoen van tolgelden (of andere verkeersovertredingen) kan de verhuurder voor de afwikkeling hiervan administratiekosten in rekening brengen. Voor de volledige voorwaarden van de verhuurder klik je bovenaan de pagina.

Klachten

Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt over jouw camper of over de verhuurder dan dien je dit ter plaatse kenbaar te maken. Dit stelt de verhuurder in staat direct het probleem op te lossen. Mocht je ter plaatse jouw klacht niet kenbaar maken dan is het erg lastig deze na terugkomst nog gehonoreerd te krijgen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ