Australië

  • Australië
  • Australië
  • Australië
  • Australië
  • Australië
  • Australië

Huur een camper en ontdek het prachtige en veelzijdige Australië. Australië heeft een oppervlakte van 7.692.024 km², waardoor Australië het 6e grootste land ter wereld is. Ervaar de gastvrijheid van de bewoners, ontdek de schatten van het binnenland sta versteld van de beeldschone eilanden die in de Indische Oceaan en de Grote Oceaan liggen.

AUSTRALIË ONTDEKKEN PER CAMPER

Bezoek Sydney met het beroemde Opera House en de Harbour Bridge, reis met je camper langs de oostkust omhoog en ontdek de prachtige kust en regenwouden in het binnenland. Neem een duik in het Great Barrier Reef en kampeer met je camper aan stranden en in bossen.
Reis langs de ruige kust van de Great Ocean Road en zie de zon in de zee zakken bij de 12 Apostles, stuur je camper over de wegen door het rode zand van de outback en ga op zoek naar krokodillen in Kakadu.
De westkust is rustig, van de witte stranden in Broome langs prachtige nationale parken richting bruisend Perth. Een camperreis door Australië heeft voor iedere smaak iets te bieden. Benieuwd naar de camperprijzen? Bekijk ons aanbod van camper huren Australië.

CAMPERREIS AUSTRALIË, EEN IDEALE REIS

Een camper huren in Australië is regelrechte aanrader. Plan met behulp van ons reisaanbod jouw camperreis door Australië en ontdek alle schoonheid die het land te bieden heeft. Onze campervakanties zijn inclusief vlucht, camperhuur en eventuele overnachtingen.
Wij houden diverse inspiratiedagen over het maken van een camperreis in Australië. Je krijgt hier uitgebreide informatie en de beste tips met betrekking tot het huren van een camper.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ