Highball

  • Highball buitenkant
  • Highball floorplan dag
  • Highball floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Automaat, Dieselmotor, Certified self contained
Uitrusting Koelkast, Vriezer, Magnetron, Porta Potti
Lengte 540 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Backpacker

Kinderstoel of stoelverhoger kan in dit campertype geplaatst worden. Kijk voor prijzen op de huurprijzenpagina. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.
In Nieuw-Zeeland zijn kinderen tot 7 jaar verplicht om in een kinderstoel te zitten tijdens het rijden.

Bedmaten

Lengte Breedte
Dinette 210 cm 172 cm
Hoogslaper 200 cm 137 cm

Het maximum toegestane gewicht voor de hoogslaper is 200 kg.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ