Camper huren met Cheapa Campa in Nieuw-Zeeland

Zoek een camper in Nieuw-Zeeland

--
--
‹ Terug naar Nieuw-Zeeland
Cheapa Campa

Cheapa Campa

Cheapa Campa is onderdeel van Apollo Motorhome Holidays en is een Australisch familiebedrijf dat is opgericht in 1985. Apollo verhuurt sindsdien autos, campers en 4WDs in Nieuw-Zeeland, Australië de Verenigde Staten, Canada en Europa. Cheapa Campa beschikt over de oudere campers van Apollo. De meeste campers zijn maximaal 6 jaar oud.
De grote vloot zorgt voor een goede beschikbaarheid van de campers, ook in het drukke hoogseizoen.
Wanneer je jouw camper bij Cheapa Campa huurt, ben je verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding en kun je genieten van jouw reis door Nieuw-Zeeland.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 36

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Cheapa Campa en onderstaande informatie over de campers en locaties van Cheapa Campa zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Cheapa Campa in Nieuw-Zeeland

Huurlocaties van Cheapa Campa in Nieuw-Zeeland

Google Maps is loading