Camper huren met maui in Nieuw-Zeeland

Zoek een camper in Nieuw-Zeeland

--
--
‹ Terug naar Nieuw-Zeeland
maui

maui

maui is een gespecialiseerde camperverhuurder in Nieuw-Zeeland, met een moderne vloot comfortabele campers voor ieder budget. De campers van maui zijn maximaal rond de 2,5 jaar oud.
maui bestaat al meer dan 30 jaar en heeft verhuurstations in de grote steden van Nieuw-Zeeland. Hierdoor biedt maui je een prima uitvalsbasis waarvandaan je Nieuw-Zeeland kunt gaan ontdekken!
maui heeft ook locaties in Australië en Zuid-Afrika, waardoor een combinatie van camperhuur in die landen voordeel in prijs kan opleveren.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 89

Klantwaardering

Kwaliteit camper
8
Kwaliteit inventaris
7,7
Service verhuurder
7,8
Informatievoorziening
7,4
Totaalscore
7,8

Gebaseerd op 20 beoordelingen van klanten die met maui gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over maui en onderstaande informatie over de campers en locaties van maui zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van maui in Nieuw-Zeeland

Huurlocaties van maui in Nieuw-Zeeland

Google Maps is loading