T17

Eigenschappen

Voertuigcategorie Truck camper
Bijzonderheden 2WD, Automaat, Hoogslaper
Uitrusting Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), CD speler, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, Douche, Toilet
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Basis
Voertuiglengte 620 cm
Voertuigbreedte 218 cm
Voertuighoogte 372 cm
Brandstoftankcapaciteit 88 L
Verswatertank 83 L
Grijswatertank 56 L
Zwartwatertank 60 L
Alleen beschikbaar in Anchorage, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, Seattle

Babystoel of stoelverhoger kan in dit campertype geplaatst worden en wordt bevestigd middels een 3-puntsgordel. Je dient zelf de babystoel/kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.

Bedafmetingen

LengteBreedte
Hoogslaper 203 cm152 cm
Dinette 193 cm73 cm

Videos

360° tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ