Camper huren met Britz in Amerika

Loading ...
‹ Terug naar Amerika
Britz

Britz

Na jarenlange ervaring met het verhuren van campers in Australië en Nieuw-Zeeland is het zeer bekende merk Britz ook naar de Verenigde Staten gekomen! Britz USA is onderdeel van de THL groep, waar ook Road Bear onder valt. De 8 verhuurstations, gelegen in de belangrijkste steden in de Verenigde Staten, worden ook gedeeld met Road Bear.
Britz USA staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. De campers die verhuurd worden zijn allemaal van modeljaar 2023-2025. De campers zijn uitgerust met een generator. Wifi in de camper is beschikbaar tegen een toeslag.
Het personeel dat je uitleg geeft over jouw camper spreekt meerdere talen en je kunt 24 uur per dag gebruik maken van een hulpnummer voor noodgevallen onderweg.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 81

Klantwaardering

Kwaliteit camper
7
Kwaliteit inventaris
7
Service verhuurder
7
Informatievoorziening
7
Totaalscore
7

Gebaseerd op 1 beoordelingen van klanten die met Britz gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Britz en onderstaande informatie over de campers en locaties van Britz zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Britz in Amerika

Huurlocaties van Britz in Amerika

Google Maps is loading