Camper huren met Native Campervans in Amerika

Zoek een camper in Amerika

--
--
‹ Terug naar Amerika

Native Campervans

Maak je klaar voor de grote Amerikaanse roadtrip in een van onze aangepaste campervans.


Ontdek de schoonheid van het camperleven terwijl je door iconische westerse landschappen rijdt, je eigen schema maakt en het ritme van de open weg vindt. Bij Native Campervans hechten we meer waarde aan verhalen dan aan spullen en geloven we dat je het beste in je eigen tempo op ontdekkingstocht kunt gaan. Met onze volledig uitgeruste campervans verwijderen we grenzen zodat je op je eigen manier op avontuur kunt gaan.

Onze campers zijn ontworpen om je te helpen incognito te reizen met minimale logo's en geen telefoonnummers, websites of Rent Me's in zicht. Omdat je reis om jou moet draaien.

Krijg meer dan alleen wielen. Als je bij ons een campervan huurt, is je keuken bevoorraad, is je bed opgemaakt en zijn je campingstoelen inbegrepen. Oh, en we zijn er voor je als je een lekke band hebt. Omdat we geloven dat verrassingen in de volgende bocht moeten zitten. Niet op je rekening.

Huur een campervan voor je volgende avontuur in Colorado, Las Vegas, Phoenix of Salt Lake City.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Native Campervans en onderstaande informatie over de campers en locaties van Native Campervans zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Native Campervans in Amerika

Huurlocaties van Native Campervans in Amerika