Camper huren met Road Bear RV in Amerika

Loading ...
‹ Terug naar Amerika
Road Bear RV

Road Bear RV

Road Bear RV staat bekend om zijn Zwitserse kwaliteit campers en heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren hiervan. De 8 verhuurstations zijn gelegen in de belangrijkste bestemmingen in de Verenigde Staten.
Road Bear RV staat bekend om zijn uitstekende service en de nieuwe campers, allemaal gegarandeerd 2024-2025 modellen (1e registratie 2023-2024). Alle campers zijn uitgerust met een luifel, een generator, USB-oplaadpunten en een campingtafel. De meeste campers hebben een slide-out waarmee je de woonruimte tijdens jouw verblijf op de camping uit kunt breiden. Daarnaast biedt Road Bear RV een speciaal veiligheidsnet aan wat je voor de hoogslaper kunt gebruiken wanneer je reist met kinderen.
Road Bear RV geeft een gratis GPS mee bij het boeken van de persoonlijke inventaris zodat je makkelijk overal jouw weg kunt vinden. Wifi in de camper is beschikbaar tegen een toeslag.
In de huurprijzen zit de lokale belasting en een VIP verzekering inbegrepen en er zijn regelmatig interessante aanbiedingen. Het personeel dat je uitleg geeft over jouw camper spreekt meerdere talen en je kunt 24 uur per dag gebruik maken van een hulpnummer voor noodgevallen onderweg.
Kies je voor Road Bear RV dan kies je voor kwaliteit en service.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 81

Klantwaardering

Kwaliteit camper
7,9
Kwaliteit inventaris
7,4
Service verhuurder
7,9
Informatievoorziening
7,5
Totaalscore
7,8

Gebaseerd op 168 beoordelingen van klanten die met Road Bear RV gereisd hebben.

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Road Bear RV en onderstaande informatie over de campers en locaties van Road Bear RV zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Road Bear RV in Amerika

Huurlocaties van Road Bear RV in Amerika

Google Maps is loading