Voorwaarden van Road Bear RV

Hier vind je de voorwaarden van Road Bear RV. Deze voorwaarden zijn geldig voor boekingen gemaakt in de periode tot en met 31 mei 2019.

Hier vind je de voorwaarden van Road Bear RV. Deze voorwaarden zijn geldig voor boekingen gemaakt in de periode vanaf 01 juni 2019.

Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021.

Let erop dat je de voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kan je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen dat hier is weergegeven.

Vragen?

Is een eerste hotelovernachting verplicht? Hoe is de camperverzekering geregeld? Wanneer ontvang ik mijn reispapieren? Is een normaal rijbewijs B voldoende voor het besturen van een camper? Lees alle antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen over camperreizen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ