C21-23

  • Class C 21-23ft Buitenkant
  • Class C 21-23ft Binnenkant
  • Class C 21-23ft Floorplan Dag
  • Class C 21-23ft Floorplan Nacht
  • Class C 21-23ft Buitenkant

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Luifel, Hoogslaper, Automaat, Achteruitrijcamera
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Generator, CD speler, Radio, Koelkast, Vriezer, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning, TV, DVD
Minimum lengte 640 cm
Maximum lengte 701 cm
Maximum passagiers 4
Niet verkrijgbaar in New York, Orlando, Dallas
Kwaliteit Premium
Opmerking Dit type is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen, aanbevolen bezetting is maximaal 3 personen.
Brandstofverbruik 19 - 26 L/100 km

Road Bear RV garandeert niet overal satelliet ontvangst.

De camper is voorzien van een veiligheidsnet bij de hoogslaper voor jouw kind.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

2 babystoeltjes/kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Er is echter slechts 1 'tether anchor' beschikbaar, de overige plekken zijn uitgerust met heupgordels.
Het kan zijn dat omwille van grootte van de stoeltjes minder dan het genoemde aantal geplaatst kan worden. Het installeren van babystoeltjes/kinderstoeltjes is de verantwoordelijkheid van de ouders.
Indien jouw kind volgens de wet nog in een baby/kinderstoel/stoelverhoger dient te zitten, dien je zelf voor deze baby/kinderstoel/stoelverhoger te zorgen.

Dit campertype is zuiniger dan de overige C klasse campers (C22-24, C25-27, C28-30).

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 220 cm 116 cm
Tweepersoonsbed 203 cm 132 cm
Dinette 162 cm 104 cm

Virtual Tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ