AF33

  • AF33 buitenkant
  • AF33 binnenkant
  • AF33 binenkant2
  • AF33 Floorplan

Specificaties

Code AF33
Bijzonderheden 2WD, Slide-out, Vrije doorloop, Automaat, Luifel, Hoogslaper
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Generator, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, CD speler, Radio, TV, DVD
Lengte 970 - 1030 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Basis
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.
Brandstofverbruik 30 - 45 L/100 km

Modeljaar 2019 en nieuwer.

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Je dient zelf de kinderstoel mee te nemen of ter plaatse te kopen.
De stoeltjes kunnen op een veilige zitplaats (met autogordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Bed achterin 187 cm 152 cm
Slaapbank 152 cm 129 cm
Dinette 172 cm 104 cm
Stapelbed 177 cm 68 cm
Hoogslaper 205 cm 119 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ