Aanbiedingen El Monte RV

Op deze pagina vind je de diverse specials van deze verhuurder. De special die, in combinatie met jouw wensen, het meest voordelig is wordt in jouw (online) offerte opgenomen.

Alle onderstaande specials zijn geldig indien je de camper ophaalt in de periode van 1 april t/m 31 oktober 2020.

Vroegboekkorting

- Je ontvangt 17% korting op de nachtprijs en het All inclusive pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 31 oktober 2019 16.00 uur.

- Je ontvangt 15% korting op de nachtprijs en het All inclusive pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 3 januari 2020 16.00 uur.

- Je ontvangt 10% korting op de nachtprijs en het All inclusive pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 31 januari 2020 16.00 uur.

- Je ontvangt 5% korting op de nachtprijs en het All inclusive pakket tarief, geldig voor boekingen gemaakt tot en met 29 februari 2020 16.00 uur.

Mag gecombineerd worden met de lange termijn korting en de gratis zuidwest enkele reis special.
Boekingscode: EB-DISC

Gratis Zuidwest enkele reis

Betaal geen kosten voor het maken van een enkele reis wanneer je reist tussen de volgende locaties: Los Angeles, San Francisco en Las Vegas.
Mag gecombineerd worden met de vroegboek korting en de lange termijn korting.
Gratis Zuidwest enkele reis special is altijd op aanvraag.
Geldig voor boekingen gemaakt tot en met 3 januari 2020 16.00 uur.
Boekingscode: SWOW

Lange termijn korting

Bij een huurperiode van minimaal 21 nachten ontvang je 5% korting op de nachtprijs en de kosten voor het All inclusive pakket.
Mag gecombineerd worden met de vroegboekkorting en de gratis zuidwest enkele reis special. Eerst wordt de vroegboekkorting berekend en over het overgebleven bedrag wordt lange termijn korting berekend.
Boekingscode: LTD

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ