JT-19

  • Outside
  • Floorplan

Eigenschappen

Bijzonderheden 4WD, Automaat, Luifel
Uitrusting Radio, CD speler, TV, Magnetron, Koelkast, Vriezer, Douche, Toilet, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning
Lengte 1050 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen en 2 kind.

Modeljaar 2018-2020

De cd-speler in aanwezig in het leefgedeelte van dit type.

2 Baby- of kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het installeren van babystoeltjes/kinderstoeltjes is de verantwoordelijkheid van de ouders.
Baby- en kinderstoeltjes zijn mogelijk bij te boeken (op aanvraag). Klik hier voor de prijs.

Bedmaten

Lengte Breedte
Stapelbed 183 cm 74 cm
Tweepersoonsbed 188 cm 137 cm

Let op: er zijn verschillende modellen van de T-19 trailer, specificaties, bedmaten en floorplans kunnen afwijken.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ