E-24

  • E23
  • E-23 binnenkant
  • E-23 Floorplan dag
  • E-23 Floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Luifel, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Generator, Magnetron, Oven, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), TV, DVD, Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer
Lengte 726 cm
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Goed

Modeljaar 2019-2021

Voor generator gebruik worden extra kosten berekend. Klik hier voor de prijs.

2 babystoeltjes/kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Er is echter slechts 1 'tether anchor' beschikbaar, de overige plekken zijn uitgerust met heupgordels.
Het kan zijn dat omwille van grootte van de stoeltjes minder dan het genoemde aantal geplaatst kan worden. Het installeren van babystoeltjes/kinderstoeltjes is de verantwoordelijkheid van de ouders.
Baby- en kinderstoeltjes zijn mogelijk bij te boeken (op aanvraag). Klik hier voor de prijs.

Dit type heeft een achteruitkijkcamera.

Bedmaten

Lengte Breedte
Hoogslaper 241 cm 144 cm
Bed achterin 203 cm 137 cm
Dinette 187 cm 114 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ