San Francisco

  • San Francisco locatie

Adres

420 San Leandro Boulevard
San Leandro, CA 94577

Afstand vanaf San Francisco International Airport hotels: 30 mijl
Afstand vanaf San Francisco International Airport: 30 mijl (geen pick-up, alleen drop-off)
Afstand vanaf het centrum van San Francisco: 20 mijl (geen transfer)
Afstand vanaf San Leandro BART Station: 1 mijl

Transfer van/naar het Britz USA station:

Ophaaltransfer:
Bij het ophalen van de camper wordt een gratis transfer aangeboden vanaf hotels nabij San Francisco International Airport (SFO). Deze transfer vindt normaal gesproken plaats ná 12.30 indien je de camper ophaalt maandag t/m vrijdag, op zaterdag vindt deze transfer plaats op afspraak. De transfer vanaf San Francisco International Airport (SFO) is vanaf de "Kiss & Fly area", te bereiken per Uber, Lyft, taxi of trein.

Inlevertransfer:
Bij het inleveren van de camper wordt een transfer aangeboden naar de luchthavenhotels nabij San Francisco International Airport en naar San Francisco International Airport. De retourtransfer gaat éénmaal per dag uiterlijk om 11.00 uur. De shuttle kan eerder gaan, afhankelijk van hoe laat de laatste cliënt de camper heeft ingeleverd. Het inleverproces dient om 10.30 uur afgerond te zijn om gebruik te maken van de transfer, wat wil zeggen dat je de camper tijdig in dient te leveren. Wij adviseren je geen vlucht te boeken met vertrek voor 15.00 uur.

Centrum San Francisco 20 mijl; geen transfer.
Je kunt het beste de BART trein nemen naar San Leandro BART station. Vanaf San Leandro BART station komt Britz USA je gratis ophalen, wel dien je dit vooraf aan te geven.
Je kunt het treinschema vinden via: http://www.bart.gov/schedules/byline.aspx (selecteer Fremont - Daly City of Dublin - Daly City). Vanuit San Leandro BART station ben je in ongeveer 70 minuten voor $10.75 p.p. bij San Francisco International Airport.
In ongeveer 25 minuten, voor $5.15 p.p. ben je vanuit San Leandro BART station in downtown San Francisco.

Let op: de transfer van/naar hotels die niet in onderstaande transferhotellijst staan wordt niet standaard aangeboden. Deze service dient in dit geval specifiek te worden aangevraagd en goedgekeurd door Britz USA.

Klik hier voor een lijst van de transferhotels.

Let op; Om in aanmerking te komen voor de transferservice dien je minimaal 72 uur voor het ophalen van de camper contact op te nemen met de verhuurder om de exacte tijd en locatie af te spreken. Daarnaast dien je ook daadwerkelijk in het hotel te verblijven en kan het hotel niet enkel als 'pick-up point' gebruikt worden.

Indien jouw kind volgens de wet nog in een baby/kinderstoel/stoelverhoger dient te zitten, dien je zelf voor deze baby/kinderstoel/stoelverhoger te zorgen.

Openingstijden

01-04-2020 - 31-03-2021
maandag t/m vrijdag
Openingstijden 08.00 - 17.00
Ophaaltijden 12.30 - 16.00
Inlevertijden 08.00 - 10.30
zaterdag
Openingstijden 08.00 - 13.00
Ophaaltijden Op afspraak
Inlevertijden 08.00 - 10.30
Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ