Las Vegas

  • Las Vegas locatie

Adres

4730 Boulder Highway
Las Vegas, NV 89121

Afstand vanaf de Las Vegas International Airport hotels: 5 mijl
Afstand vanaf de Las Vegas International Airport: 5 mijl (geen pick-up, alleen drop-off)
Afstand vanaf de Strip: 5-15 mijl afhankelijk van de locatie
Afstand Downtown Las Vegas: 7 mijl (geen transfer)

Transfer van/naar het Britz USA station:

Ophaaltransfer:
Bij het ophalen van de camper wordt een gratis transfer aangeboden vanaf hotels nabij Las Vegas International Airport (LAS) en de Strip. Deze transfer vindt normaal gesproken plaats ná 12.30 indien je de camper ophaalt maandag t/m vrijdag, op zaterdag vindt deze transfer plaats op afspraak.

Inlevertransfer:
Transfer naar Las Vegas International Airport (LAS) enkel na inleveren van de camper. De retourtransfer gaat éénmaal per dag uiterlijk om 11.00 uur. De shuttle kan eerder gaan, afhankelijk van hoe laat de laatste cliënt de camper heeft ingeleverd. Het inleverproces dient om 10.30 uur afgerond te zijn om gebruik te maken van de transfer, wat wil zeggen dat je de camper tijdig in dient te leveren. Wij adviseren je geen vlucht te boeken met vertrek voor 15.00 uur.

Strip: gratis transfer wordt aangeboden heen en terug
Centrum Las Vegas: 7 mijl; geen transfer

Let op: de transfer van/ naar hotels die niet in onderstaande transferhotellijst staan wordt niet standaard aangeboden. Deze service dient in dit geval specifiek te worden aangevraagd en goedgekeurd door Britz USA.

Klik hier voor een lijst van de transferhotels.

Let op; Om in aanmerking te komen voor de transferservice dien je minimaal 72 uur voor het ophalen van de camper contact op te nemen met de verhuurder om de exacte tijd en locatie af te spreken. Daarnaast dien je ook daadwerkelijk in het hotel te verblijven en kan het hotel niet enkel als 'pick-up point' gebruikt worden.

Indien jouw kind volgens de wet nog in een baby/kinderstoel/stoelverhoger dient te zitten, dien je zelf voor deze baby/kinderstoel/stoelverhoger te zorgen.

Openingstijden

01-04-2020 - 31-03-2021
maandag t/m vrijdag
Openingstijden 08.00 - 17.00
Ophaaltijden 12.30 - 16.00
Inlevertijden 08.00 - 10.30
zaterdag
Openingstijden 08.00 - 13.00
Ophaaltijden Op afspraak
Inlevertijden 08.00 - 10.30
Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ