Road Bear RV

  • Logo
  • Road Bear campers
  • Road Bear

Road Bear RV staat bekend om zijn Zwitserse kwaliteit campers en heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verhuren hiervan. De 7 verhuurstations zijn gelegen in de belangrijkste bestemmingen in de Verenigde Staten.
Road Bear RV staat bekend om zijn uitstekende service en de nieuwe campers, allemaal gegarandeerd 2019-2020 modellen (1e registratie 2018-2019). Alle campers zijn uitgerust met een luifel, een generator en een campingtafel. De meeste campers hebben een slide-out waarmee u de woonruimte tijdens uw verblijf op de camping uit kunt breiden. Daarnaast biedt Road Bear RV een speciaal veiligheidsnet aan wat u voor de hoogslaper kunt gebruiken wanneer u reist met kinderen.
Road Bear RV geeft een gratis GPS mee bij het boeken van de persoonlijke inventaris zodat u makkelijk overal uw weg kunt vinden. Wifi in de camper is beschikbaar tegen een toeslag.
In de huurprijzen zit de lokale belasting en een VIP verzekering inbegrepen en er zijn regelmatig interessante aanbiedingen. Het personeel dat u uitleg geeft over uw camper spreekt meerdere talen en u kunt 24 uur per dag gebruik maken van een hulpnummer voor noodgevallen onderweg.
Kiest u voor Road Bear RV dan kiest u voor kwaliteit en service.

De kwaliteit van deze verhuurder beoordelen wij als premium.

Klantwaardering

Door onze klanten wordt deze verhuurder in de genoemde categorie beoordeeld met het cijfer:

8.010
Kwaliteit camper:8.0
Persoonlijke inventaris:8.0
Informatievoorziening:8.0
Service verhuurder:8.0
Totaalscore:8.0
Gebaseerd op 134 beoordelingen van klanten die met Road Bear RV hebben gereisd.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ