Voorwaarden van Jucy

Hieronder vind je de belangrijkste voorwaarden van de verhuurder Jucy. Deze voorwaarden zijn geldig voor reizen tussen 1 april 2019 en 31 maart 2020.

Voor de volledige voorwaarden van de verhuurder klik je hier. Let erop dat je de voorwaarden goed doorleest zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een schriftelijk exemplaar van de volledige voorwaarden kun je opvragen via .

Let op: ter plaatste teken je een huurcontract bij de camperverhuurder. De voorwaarden in dit contract zijn bindend en kunnen afwijken van hetgeen hier is weergegeven.

Openingstijden

De verhuurstations van deze verhuurder zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.30 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 12.00 uur.
Op zon- en feestdagen zijn de verhuurstations van deze verhuurder gesloten.

Feestdagen

Op de volgende feestdagen zijn de verhuurstations van deze verhuurder gesloten. Het is niet mogelijk de camper op deze dagen op te halen of in te leveren, of een afspraak te maken voor mogelijk onderhoud.

 • 27-05-2019
 • 04-07-2019
 • 02-09-2019
 • 28-11-2019
 • 25-12-2019
 • 01-01-2020

Op welke tijden kun je jouw camper ophalen?

Het ophalen van de camper is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 11.00 uur.
Vroeg ophalen buiten bovenstaande tijden is mogelijk, maar wel op aanvraag. Hiervoor wordt een extra bedrag in rekening gebracht, deze kun je terug vinden op de huurprijzenpagina. Wanneer je ervoor kiest om de camper vroeg op te willen halen, kan dat van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 13.00 uur. Voor het bespreken van een ophaaltijd maak je telefonisch een afspraak met de verhuurder. Het telefoonnummer van de verhuurder ontvang je enkele weken voor vertrek bij jouw reispapieren. Let op, het kan zijn dat je bij het ophalen van de camper niet direct aan de beurt bent, vooral in het hoogseizoen kan er een wachttijd zijn. Dit is helaas niet te voorkomen, door met alle klanten een tijdstip af te spreken proberen zij dit echter zoveel mogelijk te beperken. Het kan zijn dat een verhuurder aangeeft dat het maken van een afspraak niet mogelijk / niet nodig is.

Op welke tijden kun je jouw camper inleveren?

Het inleveren van de camper dient plaats te vinden tussen 09.00 uur en 11.00 uur.
Jouw voertuig later inleveren is mogelijk op maandag t/m vrijdag, maar wel op aanvraag. Hiervoor wordt een extra bedrag in rekening gebracht, deze kun je terug vinden op de huurprijzenpagina. Wanneer je ervoor kiest jouw camper later in te leveren kan dat tussen 11.00 en 15.00 uur. Lever je de camper in buiten bovenstaande tijden dan riskeer je een boete.

Vervoer van en naar het verhuurstation

Je haalt jouw camper op bij het verhuurstation, deze wordt niet naar jouw hotel of naar de luchthaven gebracht. Bij het verhuurstation inspecteer je de camper, krijg je een instructie of video te zien en vul je alle benodigde formulieren in. Nadat je alle formaliteiten hebt doorlopen kun je dan met jouw camper op pad.

Voor het vervoer van en naar het verhuurstation geldt bij deze verhuurder dat dit niet is inbegrepen. Je dient op eigen gelegenheid en kosten naar het verhuurstation te gaan met een taxi of openbaar vervoer. Er wordt geadviseerd hier ruim de tijd voor in te plannen.

De minimum huurperiode van een camper

Het minimum aantal nachten dat je de camper moet huren is 5 nachten, dit kan afwijken in bepaalde periodes en plaatsen waardoor de minimale huurperiode te allen tijde op aanvraag is. Het is niet mogelijk de camper voor een kortere periode te huren. Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de minimum huurperioden.
LAS = Las Vegas, LAX = Los Angeles, SFO = San Francisco, YVR = Vancouver.

De maximale huurperiode van een camper

Deze verhuurder heeft geen maximale huurperiode.

Benodigd rijbewijs bij het huren van een camper

De minimum leeftijd om een camper te besturen is 21 jaar of ouder.

Alle bestuurders dienen minimaal 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Een internationaal rijbewijs is een vertaling van jouw Nederlandse rijbewijs. Dit rijbewijs is bij deze verhuurder verplicht. Je kunt een internationaal rijbewijs laten aanmaken bij een ANWB-winkel.

Borg, creditcardbetalingen en koersen

Bij het ophalen van de camper wordt een borg in rekening gebracht.
De borg bedraagt $1500,-

Indien je de CDW verzekering hebt afgesloten, bedraagt de borg $500,-.
Indien je de SLI verzekering hebt afgesloten, bedraagt de borg $1500,-.
Indien je de CDW + SLI verzekering hebt afgesloten, bedraagt de borg $500,-.

Betaling van de borg is uitsluitend mogelijk per creditcard. Het kan zijn dat het bedrag daadwerkelijk van jouw rekening af wordt geschreven, soms wordt het bedrag uitsluitend 'bevroren'. De verhuurder bepaalt dit en Travelhome heeft hierop geen invloed. Zorg ervoor dat de limiet van jouw creditcard toereikend is en verhoog eventueel tijdelijk de limiet van jouw creditcard bij jouw bank. Let op: prepaid credit cards worden bij veel verhuurders niet geaccepteerd. Ben je van plan een prepaid credit card te gaan gebruiken, kijk dan vooraf goed naar de voorwaarden van de verhuurder of vraag naar de mogelijkheden.
Breng je de camper zonder schade terug dan wordt de borg aan je teruggestort. Het kan enkele dagen tot weken duren voordat je het bedrag weer daadwerkelijk op jouw rekening hebt staan, dit verschilt per creditcardmaatschappij.

Eventuele boetes voor verkeersovertredingen of niet betaalde tolgelden zullen, met verhoging van administratieve kosten, via jouw creditcard geïncasseerd worden.

Betalingen per creditcard kunnen kosten met zich meebrengen. Voor betalingen per creditcard kan de camperverhuurder een toeslag rekenen. Deze toeslag varieert per verhuurder en ligt in de regel tussen de 2% en 4% van het totaalbedrag (Visa/Mastercard 2%, American Express 4% en Visa/ Martercard Debit Card 2%). Deze kosten worden niet gerestitueerd.

Gedurende jouw huurperiode kan de koers fluctueren. Het kan voorkomen dat er koersverschil in jouw voor- of nadeel ontstaat. Eventuele koersverschillen worden niet gecompenseerd.

Eigen risico

Met de verzekering die in de standaard huurprijs inbegrepen is heb je een eigen risico van $1500,- per gebeurtenis. Kijk voor regels en uitzonderingen op de verzekeringpagina van de verhuurder. Het eigen risico voor de CDW verzekering is $0,-.
Travelhome biedt de mogelijkheid om een ANWB Verzekeren camperverzekering af te sluiten, hiermee kun je het eigen risico verzekeren evenals enkele schades die door de verhuurder niet gedekt zijn. Bekijk hier de verzekeringsvoorwaarden en premies van de ANWB Verzekeren camperverzekering.

Winterklaar maken van de camper

Wintertemperaturen in Canada en (het noordelijke deel van) de Verenigde Staten kunnen tot ver beneden het vriespunt teruglopen. De kans op het kapotvriezen van waterleidingen is daardoor groot. De tanks in de camper bevatten anti-vries en daardoor is gebruik van water tijdens de winterperiode niet mogelijk.
Huur je de camper tijdens de winterperiode dan kan het zo zijn dat de verhuurder jouw camper al winterklaar heeft gemaakt. Huur je de camper in een minder koude periode en lever je de camper in het winterseizoen in, of reis je naar gebieden met lagere temperaturen dan dien je de camper zelf winterklaar te laten maken. Zorg dat je bij vertrek op de hoogte bent van de voorwaarden en procedures.

Beperkende voorwaarden

Er zijn een aantal regels die de verhuurder stelt bij het huren van een camper.

 • Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in de camper.
 • Roken in de campers is niet toegestaan.
 • Rijden op onverharde en slecht begaanbare wegen is niet toegestaan.

Verder is het niet toegestaan om te rijden in de volgende gebieden:

 • Death Valley, tussen 15 juli en 15 september. Vanwege extreem hoge temperaturen is het niet toegestaan om hier te rijden. Buiten deze periode is het wel toegestaan om te rijden in Death Valley, maar altijd op eigen risico.
 • Rijden in Mexico is verboden.
 • Burning Man Festival: Wanneer er plannen zijn dit festival te bezoeken, dient dit vooraf aangegeven te zijn bij de verhuurder. Een bezoek aan dit festival kent een toeslag, klik hier voor de prijs. Indien de camper onvoldoende is schoongemaakt op het moment van inleveren worden er extra schoonmaakkosten gerekend.
 • Rijden over onverharde wegen, stranden en door water is niet toegestaan. Ook is het niet toegestaan om te parkeren in (ondergrondse) parkeergarages of in drive-ins te rijden vanwege eventuele schade aan het dak van de camper.

Tolheffingen en verkeersovertredingen

Het kan zijn dat je tijdens jouw reis gebruik maakt van tolwegen. Met name in stedelijk gebied vind je tolwegen. Een tolweg wordt ook wel turnpike, tollpike of gewoon pike genoemd. Er zijn vele verschillende varianten, waarbij tol geheven kan worden. Dit kan via verschillende instanties geheven worden. Er zijn gesloten systemen waarbij tol betaald moet worden voor het bereizen van een bepaald traject of via een open systeem waarbij tol betaald wordt wanneer een tolpoortje gepasseerd wordt. Soms geldt tol alleen in één richting. Ook voor het gebruik van bruggen en tunnels kan tol geheven worden. De kosten hiervoor zijn vaak hoger dan reguliere wegen.

Meer informatie over tolheffingen en verkeersovertredingen kun je vinden op onze FAQ pagina.

Klachten

Mocht het zo zijn dat je een klacht hebt over jouw camper of over de verhuurder dan dien je dit ter plaatse kenbaar te maken. Dit stelt de verhuurder in staat direct het probleem op te lossen. Mocht je ter plaatse jouw klacht niet kenbaar maken dan is het erg lastig deze na terugkomst nog gehonoreerd te krijgen.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ