Andino camper 4x2 single cabin

  • Andino Buitenkant
  • Andino 1 binnenkant
  • Andino 1 binnenkant nacht
  • Andino 2 binnenkant
  • Andino 2 binnenkant nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden Hoogslaper
Uitrusting Toilet, Radio, CD speler, Koelbox
Lengte 520 cm
Maximum passagiers 2

Let op; alleen chemisch toilet aanwezig
Dit campertype is enkel geschikt voor maximaal 2 volwassenen. Er zijn verschillende indelingen van de Andino Campers, u ziet de plattegronden hiernaast.

Bedmaten

  Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 180 cm 130 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ