Camper huren met Holiday Rent in Chili

Loading ...
‹ Terug naar Chili
Holiday Rent

Holiday Rent

Holiday Rent heeft ruim 20 jaar ervaring met het verhuren van campers om het prachtige Chili te ontdekken. Het verhuurkantoor bevindt zich in de hoofdstad Santiago de Chile maar de camper kan in vele plaatsen in Chili opgehaald en ingeleverd worden. Niet alleen Chili maar ook Argentinië, Paraguay, Brazilië, Peru en Uruguay kun je tijdens jouw reis verkennen. Mocht een probleem zich voordoen dan beschik je over een noodnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is. Ben jij de avontuurlijke reiziger die Chili wil verkennen? Dan is Holiday Rent de verhuurder voor jou.

Onze beoordeling:

Het aantal sterren (1-5) waarmee wij onze verhuurders beoordelen, is gebaseerd op:

- onze jarenlange ervaring;
- de feedback van onze reizigers;
- de leeftijd en de staat van de campers;
- de ophaal- en inleverprocedure;
- de assistentie onderweg;
- de customer-service bij problemen of klachten tijdens/na de reis.

Deze beoordeling is subjectief en is bedoeld als een richtlijn. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan deze classificatie.

Duurzaam op camperreis

Bij Travelhome vinden we duurzaam reizen belangrijk. Daarom compenseren wij bij iedere reis de CO2 uitstoot. Ook hebben wij onze verhuurders gevraagd hoe zij omgaan met duurzaamheid. Scheiden ze afval, ontwikkelen ze duurzamere campers en wat doen ze met het eten of andere spullen die overblijven na een camperreis? Op basis van die vragen hebben de verhuurders een duurzaamheidsscore gekregen. Hoe groener het voetje, hoe duurzamer de verhuurder. Zo maak je makkelijk een bewuste keuze.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Kijk dan op de website van Travelhome.

Duurzaamheidsscore: 17

Indicatieve informatie

Bovenstaande informatie over Holiday Rent en onderstaande informatie over de campers en locaties van Holiday Rent zijn indicatief. Verhuurders werken met seizoenen en daardoor kunnen camperspecificaties en locatie informatie per seizoen wijzigen. De informatie die je ziet tijdens een zoekopdracht op onze website is juist en kan dus afwijken van de informatie op deze en/of vervolgpagina’s.

Campers van Holiday Rent in Chili

Huurlocaties van Holiday Rent in Chili

Google Maps is loading