Ultima Plus

  • Ultima Plus buitenkant
  • Ultima Plus floorplan dag
  • Ultima Plus floorplan nacht

Specificaties

Voertuigcategorie Van
Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Draaibare stoelen, Automaat, Dieselmotor, Achteruitrijcamera, Certified self contained
Uitrusting Magnetron, Douche, Toilet, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, DVD, TV, CD speler, Koelkast, Vriezer, Ingebouwde barbecue
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Goed
Voertuiglengte 700 cm
Voertuigbreedte 204 cm
Voertuighoogte 280 cm
Interieurhoogte 190 cm
Brandstoftankcapaciteit 71 - 75 L
Verswatertank 120 L
Grijswatertank 120 L
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen en 1 kind.

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

1 kinderstoel of stoelverhoger kan geplaast worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.
In Nieuw-Zeeland zijn kinderen tot 7 jaar verplicht om in een kinderstoel te zitten tijdens het rijden.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Dinette 175 cm 66 cm
Tweepersoonsbed 191 cm 178 cm

Het tweepersoonsbed in deze camper kan op verschillende manieren ingedeeld worden. Zie hieronder de verschillende mogelijkheden:
Een tweepersoonsbed van 191 cm bij 178 cm.
Twee éénpersoonsbedden van 191 cm bij 60 cm.

360° tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ