Cascade

  • Cascade buitenkant
  • Cascade floorplan dag
  • Cascade floorplan nacht

Eigenschappen

Voertuigcategorie C-Class
Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Automaat, Dieselmotor, Luifel, Achteruitrijcamera, Certified self contained
Uitrusting Douche, Toilet, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, Koelkast, Vriezer, Magnetron, TV, DVD
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Voertuiglengte 670 cm
Voertuigbreedte 225 cm
Voertuighoogte 310 cm
Interieurhoogte 206 cm
Brandstoftankcapaciteit 71 - 75 L
Verswatertank 97 L
Grijswatertank 97 L

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

2 kinderstoelen of stoelverhogers kunnen geplaatst worden in dit campertype. Het is mogelijk deze te huren, de prijzen hiervan staan op de huurprijzenpagina. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.
In Nieuw-Zeeland zijn kinderen tot 7 jaar verplicht om in een kinderstoel te zitten tijdens het rijden.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 200 cm 140 cm
Bed achterin 200 cm 145 cm

360° tour

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ