Cheapa 4 Berth Motorhome

  • Cheapa Campa 4 Berth buitenkant
  • Cheapa 4 Berth floorplan dag
  • Cheapa 4 Berth floorplan nacht

Specificaties

Voertuigcategorie C-Class
Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Automaat, Dieselmotor, Certified self contained
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, DVD, Air Conditioning (bestuurders cabine), Air Conditioning, Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Budget
Voertuiglengte 770 cm
Voertuigbreedte 230 cm
Voertuighoogte 360 cm
Interieurhoogte 210 cm
Brandstofverbruik 14 L/100 km
Brandstoftankcapaciteit 75 L
Verswatertank 147 L
Modeljaar 2015 - 2018
Minimum leeftijd passagiers 6 maanden

Babystoeltjes en stoelverhogers kunnen in dit type camper worden geplaatst. Je vindt de prijzen terug op de huurprijzenpagina.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Hoogslaper 190 cm 140 cm
Dinette 190 cm 120 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ