B Class

  • B-Class buitenkant
  • B-Class binnenkant
  • B-Class Floorplan dag
  • B-Class Floorplan nacht
  • B Class (DAY) 2020
  • B Class (NIGHT) 2020

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Luifel, Vrije doorloop, Slide-out, Automaat
Uitrusting Koelkast, Vriezer, Magnetron, TV, Radio, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Douche, Toilet, Generator
Maximum lengte 716 cm
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Goed

Deze camper is van modeljaar 2019-2021.
Voor dit campertype bestaan er verschillende floorplans. Hieraan kan geen voorkeur gegeven worden.

In dit campertype is het niet mogelijk om kinderstoelen en stoelverhogers te plaatsen.

Dit campertype beschikt over een achteruitkijkcamera.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Bed achterin 188 cm 125 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ