Van Conversion

  • Van Conversion buitenkant
  • Van Conversion binnenkant
  • Van Conversion floorplan dag
  • Van Conversion floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Luifel, Automaat
Uitrusting Toilet, Douche, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Magnetron, Oven, Koelkast, Vriezer, Generator, Radio, CD speler
Lengte 675 cm
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Goed
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen.

Het is niet mogelijk om baby- of kinderstoeltjes en stoelophoger in dit campertype te plaatsen.

De camper beschikt over een achteruitkijkcamera.

Het wordt niet aanbevolen om met dit campertype door de noordelijke gebieden te reizen.

Bedmaten

Lengte Breedte
Dinette 197 cm 172 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ