Beach

  • Beach buitenkant
  • Beach floorplan dag
  • Beach floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden 2WD, Hoogslaper, Vrije doorloop, Luifel, Automaat, Dieselmotor, Certified self contained
Uitrusting Magnetron, Douche, Toilet, Air Conditioning (bestuurders cabine), DVD, TV, Radio, CD speler, MP3 speler, Ipod speler, Koelkast, Vriezer
Lengte 720 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed

De TV kan alleen gebruikt worden om DVD's mee te kijken.

2 kinderstoelen of stoelverhogers kunnen geplaatst worden in dit campertype. Het is mogelijk deze te huren. U vindt de prijzen terug op de huurprijzenpagina. Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.
In Nieuw-Zeeland zijn kinderen tot 7 jaar verplicht om in een kinderstoel te zitten tijdens het rijden.

360° tour

Bedmaten

Lengte Breedte
Hoogslaper 196 cm 153 cm
Bed achterin 210 cm 145 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ