Euro Star

  • Euro Star buitenkant
  • Euro Star floorplan dag
  • Euro Star floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Hoogslaper, Automaat, Dieselmotor, Certified self contained
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, TV, DVD, Air Conditioning (bestuurders cabine), Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler
Lengte 770 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Basis
Minimum leeftijd passagiers 6 maanden

Baby en kinderzitjes kunnen in dit campertype geplaatst worden en zijn ter plaatse te huur. U vindt de prijzen terug op de huurprijzenpagina.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes en/of stoelverhogers in dit campertype.
Reizen met kinderen jonger dan 6 maanden is niet toegestaan bij deze verhuurder.

Apollo garandeert niet overal satelliet ontvangst.
Indien er een luifel aanwezig is mag deze niet gebruikt worden.

Video

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 210 cm 150 cm
Dinette 200 cm 130 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ