Family Luxury

  • family-luxury-sitze-low
  • family-luxury-sunlighta70-Grundriss-low

Eigenschappen

Bijzonderheden Vrije doorloop, Hoogslaper, Luifel, Dieselmotor
Uitrusting Air Conditioning (bestuurders cabine), Douche, Toilet, Vriezer, Koelkast, Fietsenrek
Lengte 728 cm
Maximum passagiers 6
Kwaliteit Goed

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze bij te huren. U vindt de prijzen op de huurprijzenpagina.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Hoogslaper 210 cm 160 cm
 Dinette 185 cm 100 cm
Bed achterin 210 cm 135 cm

De gegevens en foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken. Geeft u bij boeking altijd aan met hoeveel personen u in de camper wilt gaan reizen.

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ