SV-C Camper Van

  • SVC buitenkant
  • SVC binnenkant
  • SVC floorplan dag
  • SVC floorplan nacht

Specificaties

Code SVC
Bijzonderheden 2WD, Vrije doorloop, Slide-out, Automaat
Uitrusting Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer, Oven, Magnetron, Generator
Maximum lengte 825 cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Opmerking

Deze camper is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Indien de camper beschikt over een luifel is het niet toegestaan om deze te gebruiken.

360° tour

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Dinette 185 cm 111 cm
Bed achterin 191 cm 152 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ