DV-C Camper Van

  • DVC buitenkant
  • DVC binnenkant
  • DVC Day
  • DVC Night

Specificaties

Code DVC
Bijzonderheden Vrije doorloop
Uitrusting Douche, Toilet, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer
Maximum lengte 640cm
Maximum passagiers 2
Kwaliteit Goed
Opmerking U kunt maximaal met 2 volwassenen in de camper verblijven.

Indien de camper beschikt over een luifel is het niet toegestaan om deze te gebruiken.

Veel campers beschikken over een generator, een generator kan echter niet gegarandeerd worden.

Video

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 193 cm 185 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ