29' Class A Premium

  • Class A 29'
  • 29 class
  • Class A 29 Floorplan dag
  • Class A 29 Floorplan nacht

Specificaties

Bijzonderheden Vrije doorloop, Slide-out, Luifel
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, Koelkast, Vriezer, TV, DVD, Radio, CD speler, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Generator, Buitendouche
Lengte 909 cm 
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Premium
Opmerking Deze camper is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 1 of 2 kinderen. De camper beschikt over een slaapbank, waarop voor het slaapcomfort een luchtbed of een dun matras geplaatst kan worden.

Camper Virtual Tour

Bij gebruik van generator wordt een toeslag gerekend, klik hier voor de prijs.

4 babystoeltjes of stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze bij te huren, klik hier voor de prijs.
Het stoeltje kan op een veilige zitplaats (met heupgordel) geplaatst worden met het gezicht naar voren of naar de zijkant.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 203 cm 152 cm
Slaapbank 188 cm 150 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR