B Class

  • B Class buitenkant
  • B Class binnenkant
  • B Class floorplan dag
  • B Class floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden Luifel, Vrije doorloop
Uitrusting Koelkast, Vriezer, TV, Radio, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Douche, Toilet, Generator                   
Maximum lengte 730 cm
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Basis
Opmerking Dit type is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind.
Reizen met kinderen jonger dan 1 jaar is niet toegestaan in dit campertype.

Deze camper is van modeljaar 2016.

In dit campertype kunt u maximaal 2 kinderstoelen plaatsen.
Mogelijkheden zijn 2 kinderstoelen of 2 stoelverhogers of 1 kinderstoel en 1 stoelverhoger. Kinderstoelen (geen stoelverhogers) zijn bij te huren, klik hier voor de prijs.

Dit type heeft een achteruitkijkcamera.

Bedafmetingen

  Lengte Breedte
Dinette bed 220 cm 130 cm
Bed achterin 190 cm 120 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ