TC

  • TC buitenkant
  • TC binnenkant
  • TC floorplan dag
  • TC floorplan nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden Hoogslaper, 4WD
Uitrusting Toilet, Douche, Air Conditioning (bestuurders cabine), Oven, Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler
Lengte 704-750 cm 
Maximum passagiers 3
Kwaliteit Premium
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 2 volwassenen.

Let op: Deze campers zijn van modeljaar 2016-2017.

1 baby/kinderstoel of 1 stoelverhoger kunnen in dit campertype geplaatst worden. Deze zijn bij te huren, klik hier voor de prijs.

Het is niet mogelijk om de leefruimte los te koppelen van de truck.

Video

Bedmaten

  Lengte Breedte
Hoogslaper 203 cm 152 cm
Dinette 183 cm 90 cm

 

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ