Adventurer 4

  • Adventurer buitenkant
  • Adventurer binnenkant
  • Adventurer 4 dag
  • Adventurer 4 nacht

Eigenschappen

Bijzonderheden Hoogslaper, Luifel, 4WD, Vrije doorloop, Dieselmotor
Uitrusting Toilet, Douche, Magnetron, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Oven, Koelkast, Vriezer, Radio, CD speler, Generator
Lengte 911 cm 
Maximum passagiers 5
Kwaliteit Premium
Opmerking Aanbevolen bezetting is maximaal 4 volwassenen en 1 kind.

Let op: Deze campers zijn van modeljaar 2016-2017.

2 baby/kinderstoelen of 2 stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden.

Video

Bedmaten

  Lengte Breedte
Hoogslaper 190 cm 150 cm
Dinette 178 cm 94 cm
Bed achterin 193 cm 152 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ