Run Of Fleet 4

  • MHA
  • SVC
  • MHB

Specificaties

Code ROF4
Bijzonderheden Vrije doorloop, Slide-out,
Uitrusting Douche, Toilet, Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurders cabine), Radio, CD speler, Koelkast, Vriezer
Minimum lengte 740cm
Maximum lengte 1000cm
Maximum passagiers 4
Kwaliteit Goed
Opmerking Het maximum aantal passagiers is 2 volwassenen en 2 kinderen.

Babystoel en stoelverhogers kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, klik hier voor de prijs.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Veel campers beschikken over een generator, een generator kan echter niet gegarandeerd worden.

Let op: Bij de Run of Fleet 4 is het maximum aantal passagiers 2 volwassenen en 2 kinderen. U krijgt bij dit Run Of Fleet principe korting op de huurdagen. Dit houdt echter ook in dat de verhuurder uw campertype bepaalt. Dit betekent dat de hierna genoemde bedafmetingen en de bovengenoemde specificaties volledig indicatief zijn. Het campertype kan de SVC, MHA of MHB zijn. Hierin zijn geen voorkeuren aan te geven.

Bedafmetingen

Lengte Breedte
Tweepersoonsbed 188 cm 152 cm
Dinette 168 cm 104 cm

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid.
Getoonde video's geven slechts een beeld van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Camper.nl.

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ