Kangaroo Island

Kangaroo Island Kangaroo Island Kangaroo Island

Gaat u een camper huren en Australië bezoeken? Wanneer u uw camperreis gaat maken in het zuiden van Australië, breng dan een bezoek aan de Kangaroo Island. Dit eiland is gelegen onder de grote stad Adelaide. Het wordt ook wel Australië's grootste wildlife bestemming genoemd.

Camper huren Kangaroo Island

Kangaroo Island is een prachtig eiland waar de wilde dieren nog in de ongerepte natuur leven. Overal ziet u wilde dieren in hun natuurlijke omgeving en het eiland heeft vele stranden, bossen en weinig mensen. Het eiland is onder andere per boot bereikbaar en met een beetje geluk ziet u tijdens deze overtocht zelfs een walvis.

Nadat men enige tijd op het eiland heeft gereden realiseert men zich vaak pas hoe groot het eiland is, ter vergelijking, het is 7 keer zo groot als Singapore. Denk aan een eiland met 509 km kust en 155 km van de oostkust naar de westkust. Met inheemse bossen, veel wild en genoeg avontuur. Waar ongerepte stranden, lokale wijnen en zonsondergangen op een steenworp afstand te vinden zijn. U zult hier langer nodig hebben dan u vooraf denkt! Wanneer u een bezoek brengt aan het visitor centre heeft u grote kans de meest schattige wallabies te zien die hier om eten bedelen. Dit mag echter niet, eten wat door mensen gegeven wordt is vaak slecht voor de dieren en bovendien leren ze op deze manier niet hoe ze zichzelf in het wild moeten redden.

Attracties Kangaroo Island camperreis

Hieronder worden er een aantal attracties en activiteiten genoemd die u kunt uitvoeren tijdens uw camperreis op Kangaroo Island.
Enkele van de attracties op het eiland zijn de Remarkable Rocks (zo genoemd vanwege de uitzonderlijke vorm van de rotsen), Flinders Chase National Park (kangoeroes) en Admirals Arch (zeehonden). Hiernaast zijn er vele wildlife tours die u kunt boeken, u gaat mee met een lokale bewoner die u dieren laat zien die u anders niet had gevonden! Of ga op wijn-tour, neem paden naar verrassende plaatsen op het eiland en proef hier onverwachte wonderbaarlijk lekkere wijnen en hapjes. Houdt u van veel avontuur? Ga dan mee op een van de quad-tours en cross rond over het eiland!

Een bijzonder eiland met veel verschillende kanten! Er is genoeg te zien en beleven in dit mooie gebied. Heeft u interesse gekregen in een reis naar Zuid-Australië? Neem contact op met een van onze medewerksters!

Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ